Muchaus & Metapelaaminen ?

Siirry alas

Muchaus & Metapelaaminen ?

Viesti  Jeanette-Aldene lähetetty Su 16 Kesä - 5:28

Vaikka olen roolinut aika pitkäänkin, niin en ole törmännyt otsikon kertomiin sanoihin muchaus tai metapelaaminen. Olisi kiva jos tarkentaisit mitä nämä tarkoittavat? :D

Jeanette-Aldene

Viestien lukumäärä : 5
Join date : 16.06.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Muchaus & Metapelaaminen ?

Viesti  Sniffy lähetetty Su 16 Kesä - 19:04

Muchaus - Hahmonsa voittamattomana/täydellisenä pitämistä. Esim. hahmosi väistää tappelussa kaikki vastustajan iskut. Eri asia tietenkin jos hahmosi itse luulee olevansa täydellinen.

Metapelaaminen - Hahmo tietää kaiken minkä pelaajakin.

Ole hyvä (:
avatar
Sniffy

Viestien lukumäärä : 6
Join date : 16.06.2013
Ikä : 19
Paikkakunta : Kalajoki

Näytä käyttäjän tiedot http://whiskers.suntuubi.com/

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Muchaus & Metapelaaminen ?

Viesti  Insane lähetetty Su 16 Kesä - 19:16

Autohitti on toisen hahmolla pelaamista (joka ei ole siis oma hahmosi) (esim. automaattista tukan repimistä). Hauntedin roolitekstiin ei silti sorkita mitään (?) merkkejä. Rooliteksissä kirjoitat aina mitä hahmosi yrittää tehdä ja sitten sen vaihtoehdot. Esimerkiksi jos hahmosi yrittää ottaa toisen hahmon hiuksista kiinni, kirjoitat, miten hahmosi tekee sen. Heti sen perään kannattaa listata, mitä hahmosi tekee jos saa otteen hiuksista tai jos ei saakkaan. Näin vastapelaajalle jää valinnanvaraa.

Muchaaminen on oman hahmonsa pitämistä voittamattomana/haavoittumattomana. Kukaan hahmo ei voi olla voittamatton, vahvallakin hahmolla pitäisi olla jokin heikkous tai useampi. Hauntedissa murhaajakin ei ole voittamaton tai haavoittumaton. Silläkin on heikkouksia, mutta ne pitää selvittää. Heikommillakin pitää olla joitakin vahvuuksia. Jos hahmollasi ei ole yhtään vahvuuksia kuolee se ehkäpä ensimmäisenä. Hauntedissa ei käy laatuun, että joku pitää hahmoansa voittamattomana/haavoittumattomana. Toki vahvempi ja kokeneempi voittaa heikomman ja vähemmän kokeneeman, mutta heikompi yliharvoin voittaa vahvemman, paitsi jos heikompi on kokeempi, mutta tämä on siis hyvin harvinaista... Hahmostasi voi tulla hyvä taistelia, mutta ennen sitä sillä pitää pelata pitkään ja kokea kaikenlaisa tappeluita ja sen sellaisia.

Metapelaaminen on sitä, että hahmosi tietää juuri samat asiat kuin pelaajansa. Hauntedissa toivotaan, että hahmot eivät tietäisi kuka tämä murhaaja on, mikä on se avain, missä se avain on jne. Vaikka pelaja tietäisi, että murhaaja on tuo hahmo, avain on se ja se ja avain on siellä ja täällä niin se ei tarkoita että itse pelaajan hahmo tietää sen. Pelaamisessa hahmo voi alkaa tietää tai epäillä kuka on se murhaaja, viisauden avulla hahmo voi arvata mikä on avain jne. Kartanoon tultua tuo voi silti tietää jotain (esim. kuka sen oli napannut yms) jotta hahmo ei olisi pihalla kuin porkkana.

Nämä tiedot lisätään vielä ohjeisiin, joten ne löytyvät myöhemmin sieltäkin.

Insane
Admin

Viestien lukumäärä : 23
Join date : 15.06.2013
Paikkakunta : Pudasjärvi, Kipinä

Näytä käyttäjän tiedot http://haunted.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Muchaus & Metapelaaminen ?

Viesti  Jeanette-Aldene lähetetty Su 16 Kesä - 21:31

Okei kiitos tarkennuksesta :D

Jeanette-Aldene

Viestien lukumäärä : 5
Join date : 16.06.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Muchaus & Metapelaaminen ?

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa