Esimerkki Maija

Siirry alas

Esimerkki Maija

Viesti  Insane lähetetty Su 16 Kesä - 3:58

Nimi: Maija Lotta Meikäläinen "Maija"
Sukupuoli: Nainen
Syntymäpäivä: 01.01.1996 / 17.v
Sivilisääty: Sinkku
Suuntautuminen: Hetero
Ääni: Youtube - Linkki Linkki
Pelaaja: Lyon

Ulkonäkö: Maijalla on ruskeat hiukset ja ne yltävät vähän yli rintojen. Maijan keho on laiha ja tuolla on pitkät ja kestävät lajat. Neidillä on korvassa korvakorut ja tautointeja tuolla ei ole blaahblaahblaah...

Luonne: Maija on oikein ystävällinen ja viihtyykin muiden seurassa. Tuo osaa pitää vaikeimpinakin aikoina itsestään huolta, eikä hän pelkää isompia. Käyttäytyy muita kohtaan samanlailla kuin toinen häntä kohtaa. Maija.. Blaahblaah......

Menneisyys: Maija syntyi Suomeen vuonna 1996 tammikuun ensimmäisenä päivänä. Tuon isä kuoli pari viikkoa myöhemmin syöpään ja siittä saakka on lähtenyt Maijan hieman hankala elämä. Mutta hyvin neiti on siinä pärjännyt. Koulussa Maijalla oli paljon hyviä ystäviä blaahblaah.

Muuta: Maija on allerginen porkkanalle.

Hahmon täytyy olla siis tälläinen, mutta blaahblaahblaah kohtia et sinne tunge vaan kirjoitat hahmosi tiedot loppuun saakka.

Tältä siis ns. hahmolomakkeen tulee näyttämään:

Nimi: Etunimi, toinennimi, sukunimi "lempinimi"
Sukupuoli: nainen/mies
Syntymäpäivä: pp.kk.vvvv / 00v
Sivilisääty: Jätä tyhjäksi.
Ääni: linkki Youtube videoon
Pelaaja: oma nettinimesi

Ulkonäkö: Kuvaileminen lyhyesti ja ytimekkäästi. Kuvaile vartalonrakennetta, kerro yleisimmistä vaatteista ja mahdollisista lävistyksistä, tatuoinneista ym. Kerro myös hiuksista, silmistä ja muista ysityiskohdista.

Luonne: Kuvaile adjektiivien avulla hahmosi luonetta. Kuinka se käyttäytyy muiden joukossa? Entä yksin? Onko hahmosi syrjääntynyt? Miksi?

Menneisyys: Missä hahmosi on syntynyt? Millainen perhe hänellä on? Sisaruksia? Entisiä seurustelujuttuja kenties? Muista, että menneisyys vaikuttaa paljon luonteeseen.

Muuta: Allergioita, harrastuksia jne.

Insane
Admin

Viestien lukumäärä : 23
Join date : 15.06.2013
Paikkakunta : Pudasjärvi, Kipinä

Näytä käyttäjän tiedot http://haunted.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa