Alexandra

Siirry alas

Alexandra

Viesti  Sniffy lähetetty Pe 5 Heinä - 16:34

Nimi :: Alexandra Michelle Westwood | Alex, Mich
Syntynyt :: 22.07.1995 | 17v
Sukupuoli :: Nainen
Sex. Suunt. :: Bi
Siviilisääty :: Sinkku
Ääni :: Sana - Mitä Sanoitkaan

''Jokainen on yksilö, ei liukuhihnatuote, mallinukke tai robotti.''

Mennäänpäs tämä ulkonäkökuvailu tarkasti läpi päästä varpaisiin. Nuoren naikkosen päätä peittävät tuuheat kerroksittain leikatut hiukset. Ne ovat väriltään kirkkaan punaiset ja yltävät hieman olkapäiden ylitse. Otahiukset puolestaan ovat lyhyemmät ja peittävät osittain vasemman silmän. Kasvonpiirteet ovat sirot, leuka kapeahko ja nenä melko pieni. Silmät ovat suurehkot ja väriltään syvän siniset, kuin taivaan rannassa kirkkaana loistava valtameri. Ne on usein rajattu rohkeasti mustalla kajaalilla, joskus vähän liioitellustikkin. Kulmat on värjätty astetta tummemmiksi kuin hiukset ja ne ovat siististi nypityt. Hampaat ovat valkoiset - eivät kuitenkaan luonnottomaan puhtaat - ja ne on pienellä oikomisella saatu suoriksi. Huulet ovat aika kapeat, alahuuli hieman ylähuulta paksumpi. Hartiat ovat melko kapoiset ja hieman luisevat, eivät kuitenkaan liian. Rinnat ovat melko pienet, eivät kuitenkaan mitään pikkulasten luokkaa. Lihakset erottuvat melko hyvin urheilullisesta vartalosta, mutta ei kuitenkaan ole mikään ylipumpattu. Päinvastoin, hän omistaa itseasiassa melko hoikan vartalon, joskus luullaan jopa alipainoiseksi. Pituutta häneltä löytyy sellaiset 173cm ja paino on siinä 56kg paikkeilla. Iho Alexandralla on lähes virheetön ja todella kalpea, voisi melkein sanoa kalkkilaivan kapteeniksi.

''Elämässä ei pääse eteenpäin, jos ei välillä ota riskejä.''

Pukeutumiseltaan melko persoonallinen. Suoraan sanottuna vihaa muodin mukana kulkevia, koska ei itse niinkään välitä muodista ja arvostaa yksilöllisyyttä. Ei ihminen ole mikään robotti, mallinukke tai liukuhihna tuote, eihän? Käyttää usein toppeja ja tiukkoja housuja, mutta eivät T-paidatkaan ole mikään tuntematon käsite hänen yllään. T-paidoissa on usein joku englanninkielinen teksti, kuva tai sitten se on joku bändipaita. Topit sen sijaan ovat aina yksivärisiä. Housut ovat melkein aina mustia tai muuten tummia ja niitä on yleensä vähän revitty edestä. Päälypaitana toimii yleensä huppari, mutta joskus harvemmin saattaa olla myös joku muu päällä mukavalta tuntuva hieman iso paita. Collareita hänellä tulee myös usein käytettyä, erityisesti sellaisina angstipäivinä. Ketjut, pääkallot ja niitit ovat erittäin yleisiä tunnusmerkkejä Alexandran pukeutumisessa. Erilaiset korut ovat myös yleisiä. Esimerkiksi neitokaisen ylähuulessa keikkuva medusa huulilävistys, jossa koruna toimii yleensä kiiltäväpintainen pallo tai pieni timanttikoru. Lisäksi oikeassa korvassa on kolme reikää korvalehdessä, vasemassa korvassa on kaksi reikää korvalehdessä sekä yksi rustossa. Oikea nilkkaa kiertää mustavalkoinen, melko kapea piikkilankatatuointi.

''Kun elämä tyrmää sinut, saat päättää itse nousetko ylös.''

Yleisesti ottaen Alexandra on todella villi ja elämänhaluinen nuorukainen. Vapaa-ajalla hän bilettää kavereiden kanssa, ratsastaa, urheilee, laulaa, mitä nyt tuollaisia normaaleja asioita. Ja kuten luettelosta voikin huomata, on hän urheilullinen, sosiaalinen ja erittäin seikkailunhaluinen. Vähän väliä joutumassa pulaan tai tappelussa. Isot ihmisporukat ovat Allun juttu, hän nimittäin nauttii huomion keskipisteenä olemisesta. Mutta kunnolla vauhtiin päästessään ei kovinkaan moni jaksa hänen seurassaan olla. Mutta vaikka huomion keskipisteenä oleminen kiinnostaakin, ei hän silti tykkää puhua itsestään ainakaan kovin paljon ja haluaa myös joskus sulkeutua ylhäiseen yksinäisyyteensä. Pientä ailahtelevaisuutta luonteesta löytyy. Ensin hän saattaa olla aivan rauhallinen, kuin peilityyni järvenpinta, mutta seuraavassa hetkessä huiteleekin jo ties missä huutelemassa hävyttömyyksiä. Sanoo asiansa lähes aina suoraan, eikä säästele sanojaan saatika äänijäänteitään. Ulkoisesti ehdottoman itsevarma ja huoleton persoona, ei juurikaan perusta muiden mielipiteistä ja uskaltaa olla täysin oma itsensä. Todellisuudessa hän on kuitenkin aika herkkä ihminen ja kaipaa ystäviä tuekseen elämän tiellä. Kuitenkin täysin tyytyväinen elämäänsä, tekee mitä tahtoo eikä jää selittelemään yhtään mitään. Miettii siirtonsa yleensä tarkkaan, mutta ajautuu tästäkin huolimatta lähes joka päivä hankaluuksiin. Haasteista Alex ei kieltäydy koskaan, koska ei halua näyttää heikolta muiden silmissä. Tekee tehtävänsä aina täysillä, eikä hyväksy epäonnistumisia.

''Elämä syntyy kärsimyksen kautta.''

Alexandra ei suutu kovin helposti, mutta jos suuttuu niin on vihainen kuin ampiainen. Alussa hän on hieman sekava; tekee ja sanoo mitä päähän ensimmäisenä pälkähtää, eikä todellakaan ole pyytelemässä jälkeenpäin anteeksi. Hän hakkaa ja potkii seiniä, viskoo tavaroita ja hyökkää melkeinpä kaiken tielle sattuvan kimppuun. Loppujen lopuksi hän kuitenkin lyyhistyy vain maahan ja antaa kyynelten virrata valtoimenaan. Pitkävihainen eikä todellakaan ole antamassa heti anteeksi, usein vain kantaa kaunaa asiasta pitkän aikaa. Tänä aikana hän punoo juonia suututtajansa pään menoksi, nöyryyttää tämän julkisesti ja unohtaa sitten koko asian. Siis ihan oikeasti aivan koko asian, jopa ihmisen joka hänet suututti. Tyyppi on Michille kuin ilmaa, ei kuule eikä näe häntä ja nauraa vain sisäisesti toiselle.

''Jokainen tarina on erilainen.''

Alexandran lapsuus ei ollut mistään aivan kauneimmasta päästä. Hän syntyi köyhään perheeseen Lontoon liepeille ja oli perheen nuorin lapsi. Heidän talonsa oli vanha ja ränsistynyt rotisko. Siinä oli vuotava peltikatto ja se oli täynnä hometta. Huonekaluja ei ollut paljoa, vain kaikki välttämätön. Siellä oli aina sotkuista, koska kukaan ei ollut siivoamassa. Elämä ei ollut todellakaan helppoa. Äiti oli vakavasti sairas, isä juoppo ja isoveli Robin vain rellesti joka päivä kavereidensa kanssa. Sitä sopiikin miettiä mistä nuo saivat rahaa. Eivät mistään. Veli varasti heille kaiken tarvittavan. Alexandran täyttäessä 5 vuotta noiden äiti kuoli syöpään ja elämä jatkui normaalina kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Alex toki kaipasi äitiä ja itki joka ilta itsensä uneen, koska nyt ei ollut enää ketään kehen luottaa. Tätä jatkui seitsemän vuotta ja Mich oli jo tottunut elämään ilman äitiä. Lasten isä kuoli liikaan alkoholin käyttöön ja Robininkin päässä jokin vinksahti. Tai ehkä hän oli aina ollutkin vähän päästään sairas. 22 vuotias isoveli pahoinpiteli tyttöä lähes joka päivä. Aina sai olla varomassa sanojaan ja tekojaan. Punapäätä paiskottiin seinille, hakattiin, tukistettiin ja pari kertaa heitettiin myös keskelle lasinsiruja. Siitä on vieläkin arvet jäljellä tytön kämmenissä ja polvissa. Yhtenä iltana, tytön ollessa jo 14 vuotias, Robin tuli tuon huoneeseen ja yritti raiskata oman siskonsa. Alex kuitenkin pääsi livahtamaan karkuun ja pakeni kaupunkiin. Elämä ei vieläkään ollut mitään ruusuilla tanssimista, mutta parempaan päin oltiin menossa. Ystävällinenvanha täti otti Alexandran töihin leipomoonsa ja antoi asua leipomon yläkerrassa. Kerättyään tarpeeksi rahaa kokoon hän matkusti lentokoneella Espanjaan ja eleli siellä kaikessa rauhassa muutaman vuoden. Jotenkin nuorukainen kuitenkin törmäsi siellä taas veljeensä, matkustaen tällöin takaisin Englantiin. Heti ensimmäisenä päivänä tapahtui kuitenkin kamalia. Alex oli juuri saapunut asuntonsa ovelle, kun joku ilmestyi neidin takaa ja kolkkasi tämän. Alexandran seuraava muistikuva oli se, kun hän heräsi vanhasta ränsistyneestä kartanosta.

''Virheistä oppii.''

Lopuksi vielä vähän nippelitietoa Alexandrasta. Ensinnäkin hänen 'perheestään'. Tyttö omistaa siis kaikenkaikkiaan kolme lemmikkiä; kaksi koiraa ja kissan. Koirat ovat irlanninsusikoira Bruno ja saksanpaimenkoira Aksu. Kissa on rodultaan venäjänsininen ja sen nimi on Monster. Koirat uroksia ja kissa on naaras.
Päihteiden suhteen punapäällä ei ole mitään ongelmia. Hän ei käytä alkoholia, tupakkaa eikä huumeita. Alkoholittomuudelle kiitos hänen kuolleen isänsä, tyttö ei nimittäin todellakaan halua samanlaista suuntaa elämälleen. Tupakasta Mich ei ole ikinä pitänyt ja huumeita on tullut joskus kokeiltua, mutta se jäi vain pariin kokeilukertaan.
Alex harrastaa lenkkeilyä ja laulamista. Laulamisesta hän on mahdollisesti harkinnut itselleen ammattia, mutta ei ole miettinyt asiaa sen tarkemmin. Lisäksi hän on myös kasvissyöjä, on aina ollutkin.
avatar
Sniffy

Viestien lukumäärä : 6
Join date : 16.06.2013
Ikä : 19
Paikkakunta : Kalajoki

Näytä käyttäjän tiedot http://whiskers.suntuubi.com/

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa