Charlotte

Siirry alas

Charlotte

Viesti  Insane lähetetty Su 16 Kesä - 23:54


Jean Nieves | BY-NC | Flikcr.com

Hahmon nimi: Charlotte Scarlett Brown
Kutsutaan: Charlot, Lotte,
Sukupuoli: Nainen
Syntynyt: 27.3.1995 Naples, Florida / 18
Siviilisääty: Sinkku
S.suuntautuminen: Bi
Ääni: https://www.youtube.com/watch?v=hFq8kR_K1KM
Pelaaja: Lyon

Ulkonäkö: 
Entinen anorektikko on ulkonäöltään monien mielestä upea ja hyvin kaunis. Pää on sopusuhtainen, ei liian pyöreä tai laihan oloinen. Charlotte omaa nuoret kasvot ja niitä korostaa keskikokoiset huulet ja ruskeapohjaiset silmät. Pää on vartaloon verrattuna hieman isompi. Nenä on päähän katsottuna sopiva, eli ei mitenkäään yli iso tai liian pieni vaan juuri sellainen sopiva. Silmät ovat siis ruskeat, ihanan suklaanruskeat. Ripset ovat tuuheat ja jo luonostaan pitkät ja tummat. Kulmakarvat ovat nypitty ja ne kaartuvat silmien mukaisesti ja näyttävät kauniilta muutenkin. Hiukset ovat pitkät ja yltävät rintojen alapuolelle, suunilleen vyötärön kohdalle. Charlotella on luonnostaan suorat ja tuuheat hiukset, mutta neiti tykkää pitää hiuksiansa korkiruuveilla. Neiti omaa etuhiuset. Hiukset ovat luonnostaan olleet väriltään vaaleahkot, mutta Charlotte värjäsi ne kesällä tumman ruskeiksi ja hänen mielestään ne sopivat hänelle parhaiten.
Kaula on hieman pitkähkö ja kädet ovat pitkät, mutta ei epäluonnolisen pitkät. Sormet ovat myöskin pitkät sekä ohuet ja sen takia pianon soitto luonistuu hyvin. Kynnet ovat myöskin pitkät ja neiti mielellään kasvattaa niitä pitkiksi, vaikka välillä niitä jyrsiikin. Jyrsimisen estämiseski neiti käyttää pahanmakuista lakkaa ja lakka on estänyt liiallisen puremisen.
Vartalo on hyvän muotoinen ja neiti omaa ektomorfisen vartalotyypin (leptosomi). Ektomorfinen vartalo on hoikka ja pitkä, myös lantio ja hartiat ovat kapeat. Tällaisen vartalotyypin edustajan (kuten Charlotten) on vaikea kasvattaa lihasmassaa tai saada lisää painoa. Charlotte on nyvin notkea ja hän omaa hyvät valmiudet kestävyyslajeihin. Anoreksian jäljet näkyvät vielä joissakin kohti, mutta muuten neiti on palannut normaalipainoon.
Jalat ovat myös pitkät. Ne eivät ole mitenkään paksut tai ylilaihat, vaan sopivat itse kehon rakenteeseen.
Charlotte rakastaa mekkoja. Löysät hupparit ja housut eivät ole neidin mieleen vaan tuo tykkää enemmän vyötärönmukaisesti menevistä vaatteista. Esimerkiksi sukkahousut tai legginsit ovat yleiset mitä tuo pitää jaloissain tai sitten tuo ei käytä housuja ollenkaan vaan pitää päällänsä mekkoa. Yleisellä paikalla, esim. ravintolassa tuo ei ole niin paljastavasti pukeutunut, mutta kotona omissa oloissa neiti pitää pitkää vyötärönmukaista paitaa ja on joko legginsit/sukkahousut jalassa tai ilman. Liikuessa eli harrastaessa liikuntaa, esim. ollessaan lenkillä neidin päältä löytyy toppi ja fleesehousut tai jotain muuta. Joskus myös legginsit.


Luonne: 
Charlotte on itsensä mielestä oikein mukava ja auttavainen neito, mutta myös muiden mielestä hauska ja huumorintajuinen bilettäjä, joka osaa pitää hauskaa. Eli ei neiti kovin tylsähkö ole. Riitoihin Lotte harvoin päätyy, joten hyvin osaa sopeutua muiden joukkoon ja joukossa tykkää muutenkin oleskella. Yksinkin harvoin lähtee shoppailemaan ja kutsuu mielellään muutaman kaverinsa mukaan. Ryhmässä siis liikuskelee kaupungilla.
Lotte ei näytä kovinkaan rankalta bilettäjältä tai bilettäjältä ollenkaan, mutta silti neiti pitää bileistä ja osallistuu niihin mielellään. Kaikki diskot ja vastaavat pitää iltaisin käydä läpi. Vaikka Charlotte ei polta tai juo, osaa tuo pitää hauskaa ilman kännissä olemista.
Entinen anorektikko osaa olla romanttinen, mutta vastakaisen sukupuolen kanssa osaa olla ujo ja siksi kaikki pitäisi tapahtua vähitellen, näin se olisi Charloten kannalta helppoa.
Vaikka nyt voisi kuvitella Charloten olevan ilopilleri, joka hymyilee koko ajan, mutta näin se ei tosiaan ole. Välillä on niitä päiviä, jolloin ei kaikki suju. Silloin neidin voipi nähdä ärtyneellä päällä ja jos ei halua riitoihin neidin kanssa, voi pysyä kauempana ja antaa Loten olla. Mutta aina onpi Charlotenkin mielestä mukavempaa, että joku tulisi lohduttelemaan ja kysymymään mikä olisi hätänä. Lotte ei ole sydämmetön, joten hyvin usein, kuin joku on huonosti, saattaapi tuo alkaa itkemään. Tunteitahan kaikki ovat. Loten mielestä niitä ei pitäisi hävetä.

Menneisyys: 
Charlotte Scarlett Brown syntyi 27 päivä maaliskuuta vuonna 1996 Naplesiin, Floridaan. Tuo varttui vanhempiensa ja veljensä Charles Steve Downin kanssa Naplessissa, kunnes muuttivat Loten ollessa 2-vuotias Jacksoniin, Tennesseen. Siellä ollessaan syntyi perheelle vielä yksi lapsi, Charlotin pikkusisko Catherine Kathy Down. Charlotten ollessaan 5-vuotias isä Jason kuoli auto-onnettomuudessa. Lapset äidinsä kanssa muuttivat isänsä kuolemansa jälkeen Atlantaan, Georgiaan. 6-vuotiaana alkoi nuori neiti käydä pianotunneilla ja kävi niillä hyvin ahkerasti. Tuon taidot kehittyivät. Vuoden soitettua pianoa, jätti Lotte pianonsoiton hetkeksi tauolle ja aloitti viulutunnit. Vielä edelleen neiti soittaa hyvin pianoa ja viulua, mutta hieman ruosteessa ollaan.
Atlantaassa Charlotte varttui äitinsä luona 16-vuoteen saakka ja muutti pian sen jälkeen isoäidinsä luokse takaisin Jacksoniin, Tennesseen. Jacksonissa Lotte päätti aloittaa malliuran. Malliuraa silti haittasi liikapaino, joten Lottesta alkoi kehittyä anorektikko. Vieläkin tuo ei suostu syömään lihaa, pizzaa tai muuta roskaruokatyyppistä. Jacksonissa Lotte osti myös ensimmäiset koiransa - kaksi Englanninvinttikoiraa - Alex ja Rose.
Isoäidin kuoltua päätti Lotte muuttaa omilleen Hollywoodiin, Los Angelesiin, Kaliforniaan. Tuo muutti isoon kerrostaloon ja elää siellä vieläkin.
Eräänä päivänä Lotte kuitenkin lähti kaverinsa luokse Englantiin. Matkalla kaverinsa talolle, joku varjosti tuota. Pimeää katua loisti vain rikkinäinen katulamppu. Nurkan taakse käveltyään joku kävi Charloten kimppuun, löi tältä tajun kankaalle. Herättyään neiti löisi itsensä vanhasta kartanosta.

Muuta: Charlotte harrastaa pianon soittoa ja on jo käynnyt pianotunneilla 6-vuotiaasta alkaen. Pianon soiton lisäksi Charlot soittaa viulua ja omistakin itse puisen tummanruskean viulun. Siinä samalla myös Charlotte loi youtubeen tilin, johon hän laittoi laulu covereita ja muutenkin neiti pitää musiikista paljonkin. Tuon motto voisi olla - "Ei musiikkia, ei elämää". Lenkilläkin neidillä on kuulokket korvilla ja musiikki melkeinpä täysillä. Charloten musiikkimakuun kuuluu country, rock, pop ja neidin suuri idoli ja ihailunkohde on itse Taylor Swift.
Charlotella ei allergioita ole kovinkaan paljon, paitsi pähkinöille neiti on allerginen. Pähkinät aiheuttavat inhottavaa kutinaa ja myös hieman kaulan turpoamista.
Lotte omistaa kaksi koiraa, rodultaan Englanninvinttikoiria, narttu ja uros. Koirien nimet ovat Four Feet Of Snow "Alex" & Fairlaine Wild Irish Rose "Rose". Alex on väriltään musta ja Rose taas valkoinen. Tulevaisuudessa Charlot aikoo tehdä koirillensa jälkeläisiä, mutta etsii nyt ammattilaiskasvattajaa avuksensa. Kasvatustilanperustaminen olisi neidin unelma, mutta se on vain pelkkä haave, joka ei koskaan toteudu, sillä Lotella on liian vähän aikaa koirien hoitamiseen (varsinkin pentujen).

Insane
Admin

Viestien lukumäärä : 23
Join date : 15.06.2013
Paikkakunta : Pudasjärvi, Kipinä

Näytä käyttäjän tiedot http://haunted.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa