Hahmon luominen

Siirry alas

Hahmon luominen

Viesti  Insane lähetetty Su 16 Kesä - 2:43


  1. Mene "Uudet hahmot" alueeseen ja lue aivoja käyttäen "Esimerkki".

  2. Kun olet lukenut "Esimerkki"-hahmon paina "New topic" eli Suomeksi uusi aihe.

  3. Aiheen otsikoksi laitat vain oman hahmosi etunimen.

  4. Viestin sisällöksi kirjoitat kaikki hahmosi teidot, samalla tyylillä kuin "Esimerkki"n tiedot. Huolellisesti ja siististi.

  5. Kun olet tarkistanut hahmosi huollellisesti ja olet varma, että hahmosi on valmis paina "Lähetä".

  6. Kun olet painanut "Lähetä"-nappia saattaa mennä hetki, että ylläpito huomaa viestisi. Ylläpito tarkastaa hahmosi ja jos se on hyväksytty hahmo siirettään "Hahmot" alueelle. Jos hahmossa on jotain vikaa, ylläpito vastaa hahmon tietoihin ja kertoo virheistä. Ne korjattua hahmo pääsee "Hahmot" alueelle. Siirtymisestä ei tule yksityistä viestiä vaan seuraile tilannetta.Millaiset hahmon tiedot pitää olla?
Hahmon tiedot tulee olla selkeästi ja huolellisesti kirjoitettuja. Ilman ylimääräisiä virheita kaikki menee hyvin. Hahmon tietoja ei pidä listata tai luetella, vaan ne kerrotaan tarinamuodossa. Älä myös lisää tietoihin hymiöitä tai muita ylimääräisiä merkkejä äläkä missään nimessä hukuta tietoja koodimöskään (esim. älä lihavoi, alleviivaa tai kursivoi koko esittelyä). Pienin määrin koodien käyttö on sallittua. Ja muista - mitä enemmän kirjoitat tietoja, sitä kiinnostavampi ja todellisempi hahmosi on. Huolellisesti suunniteltuihin hahmoihin on helpompi kiintyä ja hankalampi päästää irti. Käytä hahmoon aikaa ja mieti, miten siittä voisi tehdä juuri sinulle sopivan. Nopeasti sutatut hahmot eivät varmasti pääse heti ylläpidon hyväksynnästä läpi, joten tee kaikki hitaasti ja varmasti niin hahmosi jopa saattaa päästä ensiyrityksellä läpi ja pääset sillä sitten nopeammin pelaamaan.


Milläinen hahmoni luonne pitäisi olla?
Hahmon luonteen päätät sinä itse, eikä kukaan muu. Saat itse päättää onko hahmosi aina iloinen vai vihainen ja niin edelleen. Mutta yritä tehdä hahmosi luonteesta sinulle sopiva, jotta sillä olisi helppo roolia. Jos hahmosi luonne on ihan erinlainen, sellanen jolla et osaa pelata, tulee rooliviesteistäsi tönkköä mössöä. Luonteen kirjottamisessa voit käyttää apuna adjektiivejä. Mieti mitkä adjektiivit kuvaavat hahmoasi parhaiten ja kirjota sen perusteella luonnetta. Myös hahmon menneisyys vaikuttaa luonteeseen. Jos hahmo on elännyt perheessä, joka on joutunut kestämään kovia, voi se olla arka tai agressiivinen. Jos taas hahmoasi on hemmoteltu pienenä, voi hahmosi olla diiva ja ylimielinen. Tasapainoisessa lapsuudessa elänyt lapsi tuntee rajansa ja käytäytyy ylensää rauhallisesti. Menneisyys vaikuttaa siis paljonkin hahmon luonteeseen ja pelin aikana hahmon luonne saattaa muuttua varmasti. Hahmo alkaa tietää ketä kunnioittaa, keitä kannattaa pelätä ja niin edelleen.


Millaiselta hahmoni pitää näyttää?
Hahmosi voi olla pitkä, lyhyt, laiha, tukeva tai siro. Sillä voi olla ruskeat, mustat, blondit, punaiset, oranssit tai muun väriset hiukset. Silmät voivat olla ruskeat, siniset, vihreät tai harmahtavat. Vain jos hahmo omistaa väripiilolinssit, voi väri olla joku muu. Harvoin eriparisilmät hyväksytään (esim. toinen silmä on ruskea ja toinen sininen). Vaikka hyväksyttäisiin, toivottaisiin, että joka toinen ei olisi eriparisilmällinen. Mutta loppujen lopulta hahmosi pitää olla ihminen - se ei saa olla susi, koira, fantasia olento yms.


Millainen menneisyys hahmollani pitää olla?
Hahmosi on voinut syntyä rikkaaseen tai köyhään perheeseen. Kerro toki myös minne hahmosi syntyi, minä päivänä, minä kuukautena ja vuonna. Sillä voi olla sisaruksia, jälkikasvua jne. Hahmosi vanhemmat voivat olla eronneet, yhdessä, kuolleet tai jompikumpi vanhemmista menehtynyt. Voit kuvailla miten hahmosi vanhemmat ovat kuolleet ja mitä hahmosi on tehnyt vanhempiensa kuolemansa jälkeen (tai kun toinen vanhempi on kuollut). Kerro myös miten hahmosi on päätynyt tuonne vanhaan kartanoon. Kaapattinko hänet? Hyökkäsikö joku hahmosi kimppuun ja löi häneltä tajunnan? Miettikää tarkasti ja luokaa uusia ideoita.


Muistakaa, että erinlaisuus on rikkaus ja omat ideat otetaan kunniaan. Kopiointi ja matkiminen ei ole kivaa ja siittä kyllä huomautetaan.

Insane
Admin

Viestien lukumäärä : 23
Join date : 15.06.2013
Paikkakunta : Pudasjärvi, Kipinä

Näytä käyttäjän tiedot http://haunted.foorumini.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa